Ώρες αγωνίας για το τρίμηνο βρέφος που νοσηλεύεται στο Μακάρειο - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Ώρες αγωνίας για το τρίμηνο βρέφος που νοσηλεύεται στο Μακάρειο - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το τρίμηνο βρέφος που μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο και το οποίο έφερε συμπτώματα συνδρόμου ταρακουνήματος, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψη του 28χρονου πατέρα του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπο Χαριλάου, μετά τη μεταφορά του βρέφους στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα στον εγκέφαλο και οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ότι ήταν αναγκαία η επέμβαση.

Ακολούθως, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην κλινική Παίδων, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι της 16 Ιουλίου ο πατέρας των δύο παιδιών που εντοπίστηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο στο Ξυλοφάγου. Σήμερα παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στην Δεκέλεια όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.