Ώρες αγωνίας για το τρίμηνο βρέφος που νοσηλεύεται στο Μακάρειο - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Ώρες αγωνίας για το τρίμηνο βρέφος που νοσηλεύεται στο Μακάρειο - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το τρίμηνο βρέφος που μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο και το οποίο έφερε συμπτώματα συνδρόμου ταρακουνήματος, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψη του 28χρονου πατέρα του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπο Χαριλάου, μετά τη μεταφορά του βρέφους στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα στον εγκέφαλο και οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ότι ήταν αναγκαία η επέμβαση.

Ακολούθως, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην κλινική Παίδων, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE