«Μετανιώνω που εν εκατάφερα να τον τσιλλήσω!» - Αμετανόητος ο 72χρονος που προσπάθησε να πατήσει με όχημα συγχωριανό του

«Μετανιώνω που εν εκατάφερα να τον τσιλλήσω!» - Αμετανόητος ο 72χρονος που προσπάθησε να πατήσει με όχημα συγχωριανό του

Δεν μετανιώνει για την πράξη του ο 72χρονος από τον Ύψωνα που προσπάθησε να πατήσει με μονοκάμπινο, 68χρονο συγχωριανό του.

Ό ίδιος σύμφωνα με τα όσα επικαλείται η εφημερίδα «Πολίτης» τόσο στην κατάθεση του στην Αστυνομία όσο και στο ψυχίατρο που τον εξέτασε ανέφερε πως μετανιώνει αλλά όχι για την πράξη μα επειδή δεν κατάφερε να χτυπήσει το θύμα του!

Οι δυο άντρες από τον Ύψωνα έχουν εδώ και χρόνια κτηματικές διαφορές, ενώ το περασμένο Σάββατο 5/12 είχαν λογομαχήσει.

Στην συνέχεια καθώς ο 68χρονος βρισκόταν στο χωράφι του το οποίο συνορεύει με την οικία του 72χρονου όπου έντρωμος τον είδε να έρχεται καταπάνω με την ιλλιγιώδη ταχύτητα οδηγώντας μονοκάμπινο.

Ο 68χρονος κατάφερε να αποφύγει το χτύπημα αφού είχε κρυφτεί πίσω από ένα δέντρο.

Λεμεσός: Αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον γείτονα του με μονοκάμπινο!

Η συνέχεια στα δικαστήρια…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE