Σήμερα η απόφαση για κράτηση των πέντε στη Λάρνακα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Σήμερα η απόφαση για κράτηση των πέντε στη Λάρνακα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας ανακοινώνει σήμερα την απόφασή του, αναφορικά με το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση των πέντε υπόπτων που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και σειρά άλλων αδικημάτων.

Τα πέντε άτομα - 42, 31, 22 και οι δύο 29 ετών - συνελήφθησαν στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στη Λάρνακα.

Εναντίον τους διερευνώνται - μεταξύ άλλων - αδικήματα τα οποία αφορούν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαίτηση περιουσίας με απειλές, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν κατά την περίοδο 2023 - 2025, στην επαρχία Λάρνακας.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, η οποία φαίνεται να εμπλέκει τους συλληφθέντες στα αδικήματα.


Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.