Σήμερα η απόφαση για κράτηση των πέντε στη Λάρνακα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Σήμερα η απόφαση για κράτηση των πέντε στη Λάρνακα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας ανακοινώνει σήμερα την απόφασή του, αναφορικά με το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση των πέντε υπόπτων που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και σειρά άλλων αδικημάτων.

Τα πέντε άτομα - 42, 31, 22 και οι δύο 29 ετών - συνελήφθησαν στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στη Λάρνακα.

Εναντίον τους διερευνώνται - μεταξύ άλλων - αδικήματα τα οποία αφορούν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαίτηση περιουσίας με απειλές, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν κατά την περίοδο 2023 - 2025, στην επαρχία Λάρνακας.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, η οποία φαίνεται να εμπλέκει τους συλληφθέντες στα αδικήματα.


Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE