Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που κουκουλοφόρος «πυρπολεί» 180.000 ευρώ σε έκθεση πολυτελών οχημάτων στη Λεμεσό

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που κουκουλοφόρος «πυρπολεί» 180.000 ευρώ σε έκθεση πολυτελών οχημάτων στη Λεμεσό

Βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Alpha Κύπρου φέρνει στο φως τις κινήσεις του αδίστακτου εμπρηστή, ο οποίος μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετέτρεψε επιχείρηση πώλησης πολυτελών οχημάτων σε σκηνικό καταστροφής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Ιωάννου, στις 04:15 τα ξημερώματα της Κυριακής ο δράστης, φορώντας κουκούλα για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, προσέγγισε τη γυάλινη προθήκη του καταστήματος, έσπασε το γυαλί και εισέβαλε στο εσωτερικό, κρατώντας δοχείο με εύφλεκτη ύλη.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ τις στιγμές που ακολούθησαν, με τον δράστη να περιλούζει με βενζίνη τον χώρο και τα πολυτελή αυτοκίνητα, πριν παραδώσει τα πάντα στις φλόγες και εξαφανιστεί.

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία κατάφερε να περιορίσει τη φωτιά πριν αυτή πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, το οικονομικό κόστος της επίθεσης είναι σοκαριστικό.

Δύο πολυτελή οχήματα, συνολικής αξίας 180.000 ευρώ, παραδόθηκαν στην πύρινη λαίλαπα και καταστράφηκαν ολοσχερώς. Συγκεκριμένα, η φωτιά έκαψε ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 120.000 ευρώ και ένα δεύτερο αξίας 60.000 ευρώ.

Η Αστυνομία βρίσκεται πλέον μπροστά σε ένα δύσκολο παζλ, καθώς ο 37χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, με καταγωγή από τη Ρουμανία, ανέφερε στους ανακριτές πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το κτύπημα ούτε υποψιάζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το μαρτυρικό υλικό από τις κάμερες βρίσκεται ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE