Ένα 10μηνο αγγελούδι «πέταξε» για τον ουρανό – Θρήνος για τον μικρό Ευάγγελο

Ένα 10μηνο αγγελούδι «πέταξε» για τον ουρανό – Θρήνος για τον μικρό Ευάγγελο

Βαρύ πένθος σκόρπισε η είδηση του θανάτου του μικρού Ευάγγελου Στυλιανού Ζάρκα, ο οποίος «ταξίδεψε» για τη γειτονιά των αγγέλων την Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, σε ηλικία μόλις 10 μηνών.

Το τελευταίο αντίο στον μικρό Ευάγγελο θα ειπωθεί σήμερα, Σάββατο 24 Ιανουαρίου, στις 2:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγήτριας στο Παλαιομέτοχο. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για στήριξη της οικογένειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE