Οδηγοί προσοχή: Κατολισθήσεις και βροχές δυσχεραίνουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο

Οδηγοί προσοχή: Κατολισθήσεις και βροχές δυσχεραίνουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο

Κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος έχουν σημειωθεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, στο ύψος των περιοχών Σωτήρας και Παραμαλιού, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, στο ύψος της περιοχής Λυμπιών-Αθηένου-Κόσιης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άστατος καιρός με καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά – Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Επιπλέον Κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος σημειώθηκαν στους πιο κάτω δρόμους στο Τρόοδος, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων:

  • Ευρύχου – Κακοπετριάς - Καρβουνά
  • Κακοπετριάς – Pinewood - Πεδουλά
  • Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου - Ορκόντα

Στις εν λόγω περιοχές, γύρω στις 8.00 το πρωί του Σαββάτου, επικρατεί πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα στο οδικό δίκτυο να είναι περιορισμένη, ενώ σε διάφορα σημεία των δρόμων, παρατηρείται συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στους οδηγούς και λόγω των βροχών που πέφτουν σε πολλές περιοχές. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα και να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί ή να αποφεύγουν σημεία του οδοστρώματος όπου παρατηρείται μεγάλη συσσώρευση νερού.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE