Μη παραδοχή κατηγοριών από Μητροπολίτη Ησαΐα και μοναχό Βαρνάβα για τη διαρροή βίντεο

Μη παραδοχή κατηγοριών από Μητροπολίτη Ησαΐα και μοναχό Βαρνάβα για τη διαρροή βίντεο

Με μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν την Πέμπτη ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας και ο μοναχός Βαρνάβας, οι οποίοι κατηγορούνται για ενδεχόμενη παραβίαση προσωπικών δεδομένων, λόγω της κυκλοφορίας βίντεο από τις κάμερες που είχαν εγκατασταθεί στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, στο Φτερικούδι.

Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου στις 12 Μαΐου του 2026, οπότε θα ξεκινήσει επί της ουσίας η διαδικασία.

Η ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00, με την κατηγορούσα Αρχή να έχει κλητεύσει ήδη τρεις μάρτυρες, οι οποίοι είναι οι ανακριτές της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση προέκυψε μετά από έρευνες της τέως Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνης Λοϊζίδου Νικαλαΐδου, εξαιτίας διαρροής βίντεο από χώρους της Μονής που δεν έπρεπε να καταγράφονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE