VIDEO: Τα είδαμε όλα... Πλέον στην πίστα δεν ρίχνουν μόνο λουλούδια αλλά και... έπιπλα - «Μετακομίσεις κάνουμε»

VIDEO: Τα είδαμε όλα... Πλέον στην πίστα δεν ρίχνουν μόνο λουλούδια αλλά και... έπιπλα - «Μετακομίσεις κάνουμε»

Από εκείνα τα περιστατικά που δύσκολα σκηνοθετούνται, εκτυλίχθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται η Αναστασία.

Την ώρα που τραγουδούσε το «Κανείς εδώ δεν τραγουδά», ένας θαμώνας -που λογικά δεν μπορούσε να λοκάρει την λουλουδού στο οπτικό του πεδίο- πέταξε έναν καναπέ στην πίστα.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε σχεδόν αμέσως στο TikTok. Μέσα σε λίγες ώρες άρχισε να κυκλοφορεί προκαλώντας διάφορα σχόλια.

Η αντίδραση της Αναστασίας

Η ίδια η Αναστασία, πάντως, δεν έχασε ούτε στιγμή την ψυχραιμία της. Αντί να διακόψει το πρόγραμμα, σχολίασε με χαμόγελο «μετακομίσεις κάνουμε» και συνέχισε κανονικά το τραγούδι της.

Στα social media το περιστατικό πήρε διαστάσεις. Κάποιοι το είδαν σαν ένα ακόμα δείγμα υπερβολής και καλτίλας στη νυχτερινή διασκέδαση, άλλοι απλώς γέλασαν με το απρόσμενο της υπόθεσης. Υπήρξαν και εκείνοι που στάθηκαν αποκλειστικά στην αντίδραση της τραγουδίστριας, μιλώντας για επαγγελματισμό και cool διάθεση.

 

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.