Έρχιουρμαν: «Δεν έχω λάβει προτάσεις από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη»

Έρχιουρμαν: «Δεν έχω λάβει προτάσεις από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη»

«Ίσως να υπάρχουν (προτάσεις). Αλλά προς το παρόν, δεν έχω λάβει καμία πρόταση.

Αν υπάρξουν, δεν θα τις κρύψω από το κοινό, θα τις μοιραστώ» ανέφερε ο Τουφάν Έρχιουρμαν κληθείς από την ιστοσελίδα "Χαμπέρ Κίπρις" να σχολιάσει δημοσιεύματα στα ε/κ ΜΜΕ ότι ο Πρόεδρο Χριστοδουλίδης, επιθυμώντας να διατηρήσει τον διάλογο με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, επιθυμεί να συζητήσει μαζί του για δύο νέες πρωτοβουλίες που αφορούν μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκυπρίων.

Η "Χαμπέρ Κίπρις" επικαλείται είδηση του ΚΥΠΕ πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν θέλει να δημιουργήσει ένταση μεταξύ του ίδιου και του Τ/κ ηγέτη και ως εκ τούτου ζήτησε και αναμένει την γνώμη του κ. Έρχιουρμαν πριν ανακοινώσει δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκυπρίων που σχετίζονται με τους τομείς της υγείας και της οικονομίας.

Η "Χαμπέρ" Κίπρις αναφέρει ότι έθεσε το θέμα αυτό στον Τουφάν Έρχιουρμαν, ο οποίος απάντησε ότι δεν έχει λάβει καμία πρόταση και όταν λάβει θα το δημοσιοποιήσει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE