Τους χτύπησε την πόρτα, τους απείλησε με μαχαίρι και τους έκλεψε – Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Τους χτύπησε την πόρτα, τους απείλησε με μαχαίρι και τους έκλεψε – Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, άγνωστος άντρας χτύπησε την πόρτα λυόμενης κατοικίας σε αγροτική περιοχή, και αφού του άνοιξαν οι ένοικοι, τους έσπρωξε, ενώ προτάσσοντας μαχαίρι, έκλεψε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι ένοικοι, ηλικίας 73 και 66 ετών, δεν τραυματίστηκαν αλλά μετέβησαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου εξετάστηκαν και έλαβαν εξιτήριο.

Τα κινητά τους τηλέφωνα εντοπίστηκαν στην περιοχή της κατοικίας.

O Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου εξετάζει υπόθεση ένοπλης ληστείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.