Μπέρδεμα με γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια - Τις σύγχισαν λόγω συνωνυμίας και έγραψαν ότι είναι νεκρή

Μπέρδεμα με γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια - Τις σύγχισαν λόγω συνωνυμίας και έγραψαν ότι είναι νεκρή

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου, Γωγώ Ρωμαίου, χαίρει άκρας υγείας και είναι έτοιμη για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

Εκ παραδρομής γράφτηκε από το newsit.gr ότι η γνωστή τραγουδίστρια, Γωγώ Ρωμαίου «έφυγε» από τη ζωή, καθώς μία άλλη καλλιτέχνιδα με το ίδιο ονοματεπώνυμο δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Η Γωγώ Ρωμαίου αυτό το διάστημα, μάλιστα, βρίσκεται σε μία άκρως δημιουργική φάση της ζωής της καθώς πραγματοποιεί εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με μεγάλη επιτυχία, ενώ το καλοκαίρι του 2025 κυκλοφόρησε και το τραγούδι με τίτλο «Το Μαγαζί… Το Κλείσαμε», σε μουσική του Νίκου Γεωργόπουλου και στίχους του Ηλία Στεφανή.

Το newsit.gr έχει ήδη επικοινωνήσει με την οικογένεια της γνωστής τραγουδίστριας και ζητά συγγνώμη από τους οικείους και τους φίλους της για την αναστάτωση που προκάλεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE