Ο Ζελένσκι προειδοποιεί ότι η Ρωσία ετοιμάζει μαζική επίθεση κατά της Ουκρανίας, βίντεο

Ο Ζελένσκι προειδοποιεί ότι η Ρωσία ετοιμάζει μαζική επίθεση κατά της Ουκρανίας, βίντεο

Η Ρωσία έχει προετοιμάσει μαζικό χτύπημα κατά της Ουκρανίας, τόνισε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που κάλεσε τους συμπατριώτες του να είναι σε επιφυλακή γιατί είναι άγνωστος ο χρόνος που οι Ρώσοι θα εξαπολύσουν την επίθεσή τους, όπως είπε.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο Ζελένσκι ανέφερε τα εξής:

«Τις επόμενες ημέρες, πρέπει να παραμείνουμε σε αυξημένη επαγρύπνηση — η Ρωσία έχει προετοιμαστεί για μια μαζική επίθεση και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να την πραγματοποιήσει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις προειδοποιήσεις για αεροπορικές επιδρομές. Κάθε περιοχή πρέπει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί γρήγορα και να υποστηρίξει τον λαό μας».

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου της Ουκρανίας

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE