Οδηγός-κίνδυνος: Κατευθυνόταν ανάποδα μέσα σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας – Είχε και άλλους επιβάτες - Δείτε βίντεο

Οδηγός-κίνδυνος: Κατευθυνόταν ανάποδα μέσα σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας – Είχε και άλλους επιβάτες - Δείτε βίντεο

Ποιος ξέρει τι περνούσε ή τι δεν περνούσε από το μυαλό γυναίκας μεγάλης ηλικίας το βράδυ της Παρασκευής, 16 Ιανουαρίου 2026.

Συγκεκριμένα, στον δρόμο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, ιδιωτικό όχημα εντοπίστηκε να κινείται αντίθετα από τη ροή της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RoadReportCY, το περιστατικό καταγράφηκε γύρω στις 11:00 μ.μ. της Παρασκευής, 16 Ιανουαρίου 2026, στον δρόμο που οδηγεί προς τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς.

Βίντεο που εξασφάλισε το RoadReportCY και καταγράφηκε από διερχόμενο οδηγό απεικονίζει όχημα να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τα οχήματα που κινούνταν κανονικά στο σημείο. Διακρίνεται το όχημα να κινείται με τα πίσω φώτα αναμμένα.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, οδηγός του οχήματος φέρεται να ήταν γυναίκα ηλικίας περίπου 60 έως 70 ετών, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα.

Παρά το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε σύγκρουση, το περιστατικό χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς υπό συνθήκες μειωμένης ορατότητας και αυξημένων ταχυτήτων τη νύχτα, θα μπορούσε εύκολα να καταλήξει σε σοβαρό ή ακόμη και θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

Σημαντική αύξηση της απογοήτευσης των πολιτών καταγράφει η δημοσκόπηση Απριλίου του SIGMA, την ώρα που ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εμφανίζονται ισόπαλοι στην πρόθεση ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE