Συναγερμός στη Λευκωσία: Πυρκαγιά σε οχήματα – Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Συναγερμός στη Λευκωσία: Πυρκαγιά σε οχήματα – Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής στη Λευκωσία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Αθαλάσσας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ανταπόκριση έγινε στις 19:23, με τη φωτιά να προκαλεί εκτεταμένες ζημιές σε ιδιωτικό όχημα, ενώ άλλα δύο οχήματα υπέστησαν ζημιές στο μπροστινό μέρος και στη βαφή, το ένα σοβαρότερες και το δεύτερο ελαφρύτερες.

Για προληπτικούς λόγους, οι ένοικοι της πολυκατοικίας εκκένωσαν το κτήριο, ενώ τα μέλη της Πυροσβεστικής προχώρησαν άμεσα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, κάνοντας χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών. Ακολούθησε εξαερισμός του υπογείου με ειδική συσκευή, λόγω της συσσώρευσης καπνού.

Στο σημείο ανταποκρίθηκαν συνολικά τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE