Άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησαν με καραμπίνα 50χρονο πρόεδρο κοινότητας

Άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησαν με καραμπίνα 50χρονο πρόεδρο κοινότητας

Άγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε στη περιοχή της Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για «εκτέλεση» ενός 50χρονου άνδρα που είναι πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Λιθοβουνίου Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σήμερα Σάββατο 17 Ιανουαρίου , ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στο θύμα και, τη στιγμή που αυτός διερχόταν με το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε τρεις φορές μέσα στο όχημα.

Ο δράστης αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές που χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE