Φωτιά τα ξημερώματα σε οικία στην Ορόκλινη – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Φωτιά τα ξημερώματα σε οικία στην Ορόκλινη – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Τα αίτια φωτιάς που σημειώθηκε σε ξύλινη πέργολα οικίας, τα ξημερώματα, στην Ορόκλινη, ερευνούν οι αρμόδιοι, με το ενδεχόμενο κακόβουλης ενέργειας να έχει αποκλειστεί. 

Συγκεκριμένα για κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε γύρω στις 03:40, η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιστράτευσε δυο πυροσβεστικά οχήματα. 

Από την πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 04:20, επηρεάστηκε μέρος της πέργολας μαζί με το περιεχόμενο της, κουζίνα στο ισόγειο, αποθήκη και όχημα που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ένοικοι της οικίας αντιλήφθηκαν έγκαιρα την πυρκαγιά και εξήλθαν της οικίας χωρίς να κινδυνεύσουν. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης της πυρκαγιάς έχει αποκλειστεί η κακόβουλη ενέργεια.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, εν αναμονή του πορίσματος της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE