Η Πολιτεία τιμά τον Γιώργο Βασιλείου – Υπέγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων ΠτΔ και Υπουργοί

Η Πολιτεία τιμά τον Γιώργο Βασιλείου – Υπέγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων ΠτΔ και Υπουργοί

Το Βιβλίο Συλλυπητηρίων για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Γιώργο Βασιλείου, υπέγραψαν το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο.

«Με βαρύ πένθος αποχαιρετούμε τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργο Βασιλείου και τιμούμε την προσφορά του προς την πατρίδα του, την Κύπρο», αναφέρει το μήνυμα που υπέγραψαν.

Προστίθεται ότι «καθοριστική υπήρξε η συμβολή του Γιώργου Βασιλείου στην επίτευξη του κορυφαίου στρατηγικού στόχου για την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ μέχρι το τέλος της ζωής του υπήρξε αφοσιωμένος στην προσπάθεια για την επίλυση του Κυπριακού και την επανένωση της πατρίδας μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE