Κηδεία Βασιλείου: Έτσι θα λειτουργήσουν τα καταστήματα και οι υπεραγορές στη δημόσια αργία το Σάββατο

Κηδεία Βασιλείου: Έτσι θα λειτουργήσουν τα καταστήματα και οι υπεραγορές στη δημόσια αργία το Σάββατο

Ανοιχτές θα παραμείνουν οι υπεραγορές το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, ημέρα της κηδείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γιώργου Βασιλείου, είπε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών, Ανδρέας Χατζηαδάμου.

Παρόλο που η μέρα έχει οριστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο ως δημόσια αργία, "ο ιδιωτικός τομέας θα εργαστεί κανονικά, όπως και οι υπεραγορές", ανέφερε.

"Δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση", πρόσθεσε, "οι εργαζόμενοι θα δουλέψουν κανονικά, όπως εργάζονται το Σάββατο", σημείωσε και θα εφαρμοστεί η νομοθεσία που εφαρμόζεται για την εργασία το Σάββατο και την Κυριακή.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE