Άγριος καβγάς σε Γυμνάσιο της Πάφου - Έκαναν το σχολείο ρίνγκ: Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Άγριος καβγάς σε Γυμνάσιο της Πάφου - Έκαναν το σχολείο ρίνγκ: Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Νέο περιστατικό σχολικής βίας καταγράφηκε σε Γυμνάσιο της Πάφου, με πρωταγωνίστριες δύο μαθήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική λεκτική αντιπαράθεση σε διάλειμμα εξελίχθηκε σε σωματική συμπλοκή μπροστά σε άλλους μαθητές. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από τρεις ημέρες, με τη μία ανήλικη να καταγγέλλει το συμβάν στην Αστυνομία και να μεταβαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η κατάσταση φέρεται να οξύνθηκε, όταν φίλοι της μίας μαθήτριας μετέβησαν στο σχολείο, ενώ η υπόθεση αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές. Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE