Άγριος καβγάς σε Γυμνάσιο της Πάφου - Έκαναν το σχολείο ρίνγκ: Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Άγριος καβγάς σε Γυμνάσιο της Πάφου - Έκαναν το σχολείο ρίνγκ: Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Νέο περιστατικό σχολικής βίας καταγράφηκε σε Γυμνάσιο της Πάφου, με πρωταγωνίστριες δύο μαθήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική λεκτική αντιπαράθεση σε διάλειμμα εξελίχθηκε σε σωματική συμπλοκή μπροστά σε άλλους μαθητές. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από τρεις ημέρες, με τη μία ανήλικη να καταγγέλλει το συμβάν στην Αστυνομία και να μεταβαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η κατάσταση φέρεται να οξύνθηκε, όταν φίλοι της μίας μαθήτριας μετέβησαν στο σχολείο, ενώ η υπόθεση αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές. Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.