Τραγωδία στη Λεμεσό: Μητέρα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του το πέντε μηνών βρέφος της
Τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, όπου βρέφος μόλις πέντε μηνών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι της οικογένειάς του.

Συγκεκριμένα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το τελικό προσχέδιο, με την ενσωμάτωση των σχολίων της ισραηλινής πλευράς, έχει αποσταλεί στην Κύπρο όπως είχε καθοριστεί κατά την τελευταία συνάντηση στο Ισραήλ τον περασμένο Δεκέμβριο.
«Με στοχο την ουσιαστική πρόοδο της διαδικασίας, εντός Ιανουαρίου αναμένεται η άφιξη αντιπροσωπείας από το Ισραήλ στην Κύπρο για εντατικές διαπραγματεύσεις, στοιχείο που καταδεικνύει ότι βρισκόμαστε πλέον στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσης της διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και Ισραήλ για τη διαχείριση του κοιτάσματος «Αφροδίτη Ισάι», μιας συμφωνίας στρατηγικής σημασίας», σημείωσαν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




