Παίχτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι στην Κύπρο, συνεχίζει στα 38 του να τρελαίνει κόσμο! Δείτε γκολάρα που έβαλε

Παίχτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι στην Κύπρο, συνεχίζει στα 38 του να τρελαίνει κόσμο! Δείτε γκολάρα που έβαλε

Από το 2008 μέχρι το 2013 τον απολαμβάναμε στα κυπριακά γήπεδα.Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Αλκή, μία τετράδα κυπριακών ομάδων όπου φόρεσε τη φανέλα τους και έδειξε την κλάση και αξία του στη γραμμή κρούσης παραβιάζοντας αντίπαλες εστίες και αγαπήθηκε όσο λίγοι απο τους οπαδούς των ομάδων που αγωνίστηκε.

Από το καλοκαίρι του 2015 και στα 38 του (17-11-1977) ο παιχταράς επιθετικός ανήκει στο δυναμικό της Φριαμούντε (Freamunde), Πορτογαλικής ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Την Τετάρτη (09-12-2015) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην αναμέτρηση Φαμαλικάο (Famalicao) – Φριαμούντε (Freamunde) ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 61ο λεπτό και στο 86΄ σκόραρε και έκανε το 1-3.

Δείτε για ποιον πρόκειται και τι γκολάρα έβαλε στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE