Συναγερμός στη Λεμεσό: Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα - Εκτεταμένες ζημιές

Συναγερμός στη Λεμεσό: Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα - Εκτεταμένες ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ώρο σε 27 περιστατικά,10 πυρκαγιές και 17 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή στις 04:13 υπήρξε ανταπόκριση των εκσκαφών σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα και άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία Βρετανικών Βάσεων με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε δυο ιδιωτικά οχήματα τα οποία βρίσκοταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης έξω από την οικία του ιδιοκτήτη στην Επισκοπή της Επαρχίας Λεμεσού.

Από την πυρκαγιά και τα δυο οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.

Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικές συσκευές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE