ΣΟΚ: Μαφιόζικη εκτέλεση με 18 σφαίρες διεθνούς ποδοσφαιριστή!

ΣΟΚ: Μαφιόζικη εκτέλεση με 18 σφαίρες διεθνούς ποδοσφαιριστή!

Θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης με δεκαοχτώ σφαίρες έπεσε ένας 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής στην πόλη Λα Σέιμπα στην Ονδούρα.

Πρόκειται για τον Άρνολντ Περάλτα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ολίμπια.   Ο Περάλτα, γνωστός στα ευρωπαϊκά γήπεδα από το πέρασμά του από τη Ρέιτζερς της Σκωτίας, δολοφονήθηκε σε εμπορικό κέντρο στη γενέτειρά του.  

Οι ένοπλοι του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου και τον πυροβόλησαν 18 φορές στο στήθος και το κεφάλι, όταν αυτός επιχειρούσε να μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει από το εμπορικό.  

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών στρέφονται στα καρτέλ ναρκωτικών που δρουν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.