VIDEO: Μοντέλα του OnlyFans προκάλεσαν χάος σε πτήση - Όταν τις συνέλαβαν έκαναν... σπαγκάτο

VIDEO: Μοντέλα του OnlyFans προκάλεσαν χάος σε πτήση - Όταν τις συνέλαβαν έκαναν... σπαγκάτο

Χάος σε πτήση της American Airlines που ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί απο το Μαϊάμι προκάλεσαν δύο μοντέλα του OnlyFans.

Η Sania Blanchard και η Jordan Lantry αφού κάθισαν παράνομα σε θέσεις πρώτης θέσης, αρνήθηκαν να σηκωθούν και όταν συνελήφθησαν έκαναν σόου με... σπαγκάτο και άλλες «γυμναστικές ασκήσεις».

Οι ίδιες, μάλιστα, όχι μόνο δεν ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους αλλά μετέτρεψαν σε θέαμα στο Instagram όσα έκαναν στο αεροπλάνο και το αεροδρόμιο.

«Με διώχνουν επειδή δεν κάθισα στη σωστή θέση», φώναζε η Blanchard, η οποία φορούσε μια κόκκινη φόρμα με τη λέξη «PSYCHO» γραμμένη στα ρούχα της. Η Lantry από την πλευρά της έπεσε στο πάτωμα για να κάνει σπαγκάτο, εξοργίζοντας τους αστυνομικούς: «Συγγνώμη, απλά έπρεπε να κάνω λίγο, λίγο γιόγκα» τους έλεγε γελώντας καθώς την σήκωναν από το πάτωμα.

Στο βίντεο που ανήρτησε η Lantry στο Instagram ακούγεται αεροσυνοδός να ρωτάει «έχετε τις κάρτες επιβίβασης;», με τα δύο μοντέλα να απαντούν «όχι, δεν έχουμε. Προφανώς, είμαστε μεθυσμένες και εσείς δεν θέλετε να ασχοληθείτε μαζί μας».

Παρά τη σύλληψή τους, τα δύο μοντέλα, ηλικίας 34 και 31 ετών, δημοσίευσαν και τις φωτογραφίες που τους έβγαλαν οι αστυνομικοί γράφοντας «μαντέψτε τι κάναμε».

Μια ημέρα αργότερα, τα δύο μοντέλα επέστρεψαν στο αεροδρόμιο και επιβιβάστηκαν σε άλλη πτήση της American Airlines γράφοντας «η @AmericanAir μας συγχώρεσε επειδή είμαστε σέξι και ξέρουμε να κάνουμε σπαγκάτο».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE