Στέλιος Ρόκκος: «Το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου είναι ο βλάκας»

Στέλιος Ρόκκος: «Το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου είναι ο βλάκας»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος, μιλώντας ανοιχτά για προσωπικά βιώματα, τη στάση του απέναντι στη θρησκεία, αλλά και ζητήματα που αφορούν την ψυχολογία και τη ζωή του γενικότερα.

Ο γνωστός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στο Anestea the Podcast με τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο, όπου δεν δίστασε να τοποθετηθεί με ειλικρίνεια ακόμη και σε ερωτήσεις που άγγιζαν τη σεξουαλική του ζωή. Απόσπασμα της συνέντευξης, η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί ολόκληρη την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε ήδη στα social media.

Δείτε βίντεο στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE