Νεκρά τρία ηγετικά στελέχη του ISIS σε βομβαρδισμούς

Νεκρά τρία ηγετικά στελέχη του ISIS σε βομβαρδισμούς

Ανάμεσα σε αυτούς και ο άτυπος υπουργός Οικονομικών των τζιχαντιστών

Ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο οποίος μάχεται στο Ιράκ και στη Συρία εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σκότωσε τον άτυπο «υπουργό Οικονομικών» των τζιχαντιστών κι άλλα δύο ανώτερα στελέχη τους τις τελευταίες εβδομάδες, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου εξ ονόματος του συνασπισμού σήμερα.

Ο συνταγματάρχης Στιβ Γουόρεν είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο ότι αεροπορικές επιδρομές του συνασπισμού είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Αμπού Σάλαχ, ο θεωρούμενος ως υπουργός Οικονομικών των τζιχαντιστών, ένας δεύτερος ηγέτης του ΙΚ που ήταν αρμόδιος για τον συντονισμό των επιχειρήσεων για την απόσπαση χρημάτων μέσω εκβίασης, και ένας τρίτος αξιωματούχος της τρομοκρατικής οργάνωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE