Έλιωσαν τα χιόνια το Σαββατοκύριακο αλλά έρχονται άλλα και θα είναι πολλά – Δείτε εικόνες από το πρωί στο Τρόοδος

Έλιωσαν τα χιόνια το Σαββατοκύριακο αλλά έρχονται άλλα και θα είναι πολλά – Δείτε εικόνες από το πρωί στο Τρόοδος

Μετά το λιώσιμο των χιονιών μέσα στο σαββατοκύριακο λόγω βροχών και υψηλών θερμοκρασιών, άρχισαν και πάλι οι συνθήκες να γίνονται πιο ευνοϊκές για χιονόπτωση με χιονόστρωση.

Σύμφωνα με το kitasweather, προς το παρόν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για χιονόστρωση από περίπου 1800 μέτρα και άνω, ενώ τις επόμενες ώρες χιονοπτώσεις με χιονοστρώσεις θα αρχίσουν να κατεβαίνουν υψόμετρο.

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις κατά διαστήματα χιονοπτώσεις των επόμενων περίπου 36 ωρών οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα πυκνές με βαριές χιονοστρώσεις.

Δείτε στιγμιότυπα από σήμερα το πρωί

Δείτε ζωντανή εικόνα από την κάμερα του kitasweather εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE