Στην Κύπρο η Φον ντερ Λάιεν και το Κολλέγιο των Επιτρόπων 15-16 Ιανουαρίου

Στην Κύπρο η Φον ντερ Λάιεν και το Κολλέγιο των Επιτρόπων 15-16 Ιανουαρίου

Την εκ νέου έλευση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο την Πέμπτη και Παρασκευή, 15-16 Ιανουαρίου 2026 ανακοίνωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αριάνα Ποντέστα, κατά τη μεσημβρινή ενημέρωση των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η επίσκεψη του Κολλεγίου των Επιτρόπων όπου προεδρεύει Φον ντερ Λάιεν, θα λάβει χώρα στο Λιμάνι της Λεμεσού το πρωί της Παρασκευής, 16 Ιανουαρίου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα συναντήσεων τόσο της Προέδρου, όσο και των Επιτρόπων των 27 δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE