Εταιρεία έπεσε θύμα απάτης – Έχασε 35 χιλ. ευρώ – Ενώπιον δικαστηρίου δύο νεαροί

Εταιρεία έπεσε θύμα απάτης – Έχασε 35 χιλ. ευρώ – Ενώπιον δικαστηρίου δύο νεαροί

Καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 20 και 21 ετών, σχετικά με αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απάτη, κλοπής, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, στις 17 Ιουλίου, 2025 έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από διευθυντή εταιρείας στη Λευκωσία, ότι η εταιρεία του έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, με αποτέλεσμα να χάσει το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, εναντίων του 20χρονου και του 21χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 01 και 02 Ιανουαρίου 2026, αντίστοιχα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE