Ουρές στο αεροδρόμιο Πάφου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

Ουρές στο αεροδρόμιο Πάφου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

Μεγάλες ουρές και μεγάλες καθυστερήσεις στη διέλευση από τα σημεία ελέγχου των ταξιδιωτών παρατηρούνται στο αεροδρόμιο Πάφου, όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Αυτό, ανέφερε σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, συμβαίνει ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα του Παρισιού  λόγω των αυξημένων μέτρων ελέγχου που λαμβάνονται για σκοπούς ασφάλειας από τις αρχές ασφαλείας του Κράτους. 

Ο χρόνος καθυστέρησης υπερβαίνει τα αποδεκτά όρια, δήλωσε ο κ. Δημητριάδης και σημείωσε πως τόσο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου όσο και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου έχουν δεχθεί σωρεία γραπτών και προφορικών παραπόνων.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου κάλεσε το Κράτος να βρει μια λύση στο πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται ιδιαίτερα – όπως είπε – τώρα που τα θέματα ασφαλείας τυγχάνουν μεγαλύτερης προσοχής έτσι ώστε η διέλευση του ταξιδιωτικού κοινού να γίνεται ομαλά και μέσα σ’ εύλογους χρόνους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.