Στην Κροατία μεταβαίνει σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του ΕΛΚ ως βασικός ομιλητής
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του ΕΛΚ, στην Κροατία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΟΜ: Υπό ανανέωση 750 χιλ. άδειες κυκλοφορίας - Εκκρεμούν 11 χιλ. ανακλήσεις
Μιλώντας στο κανάλι Alpha, ο Λειτουργός του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Κωνσταντίνος Κουππής τονίζει ότι δεν δίνεται παράταση και καλεί τους πολίτες να προχωρήσουν στη διαδικασία.
Οι άδειες κυκλοφορίας ανανεώνονται διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και πρέπει να υπάρχει έγκυρο πιστοποιητικό καταλληλότητας και ασφάλεια σε ισχύ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άδειες κυκλοφορίας: Βήμα-βήμα η διαδικασία ανανέωσης - Τα έγγραφα, οι προϋποθέσεις και όσα πρέπει να ξέρεις για το 2026
Η διαδικασία ολοκληρώνεται όταν εμφανιστεί στην οθόνη η εκτύπωση της άδειας κυκλοφορίας.
Σε περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία ανανέωσης της άδειας κυκλοφορίας, υπάρχει επιβάρυνση €10 για κάθε ημέρα και 10% στο οφειλόμενο ποσό.
Όσον αφορά τα οχήματα που επηρεάζονται από ανάκληση των αερόσακων Takata, εξηγεί ότι αν δεν έχει παρέλθει το διάστημα των οκτώ μηνών από την ημερομηνία ειδοποίησης τους, μπορούν να προχωρήσουν κανονικά. Αν όμως έχει παρέλθει το διάστημα, θα πρέπει να γίνει η ανταλλαγή του αερόσακου, να περάσουν εκ νέου από τεχνικό έλεγχο (ΜΟΤ) και έπειτα να προχωρήσουν και στην ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




