Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Βασιλείου - Το επίσημο ανακοινωθέν

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Βασιλείου - Το επίσημο ανακοινωθέν

Με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον ΟΚΥπΥ, «ο Πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριος Γεώργιος Βασιλείου, νοσηλεύεται από τις 6 Ιανουαρίου 2026, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος».

Την ίδια ώρα ο Οργανισμός αναφέρει πως «Ο ασθενής λαμβάνει όλη την απαιτούμενη φαρμακευτική και υποστηρικτική αγωγή, καθώς και όλη την απαραίτητη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή».

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Υγείας Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Βασιλείου ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 1988 μέχρι το 1993.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE