Πυρκαγιά στη Πάφο: Διασώθηκε από γείτονες η 59χρονη - Εκτεταμένες ζημιές στην οικία

Πυρκαγιά στη Πάφο: Διασώθηκε από γείτονες η 59χρονη - Εκτεταμένες ζημιές στην οικία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 49 περιστατικά, 24 πυρκαγιές και 25 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 21:58 ανταπόκριση για πυρκαγιά σε ισόγειο οικία, κατασκευασμένη με πέτρα σε συνδυασμό με τούβλα, και οροφή από τσίγκους στη Κοινότητα Παλιά Πενταλιά, Επαρχίας Πάφου με 2 στελεχωμένα Πυροσβεστικά Οχήματα.

Από την πυρκαγιά η οικία έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση από τα μέλη μας Αναπνευστικών Συσκευών και σωλήνων νερού. Πληροφορία που λήφθηκε ανάφερε για άτομο (γυναίκα) εντός της οικίας όπου και διασώθηκε από γείτονες της, πριν την άφιξη της Π.Υ.

Με την άφιξη μας παραλήφθηκε για Ά Βοήθειες από το πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων λόγω εισπνοής καπνού και μεταφέρθηκε στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE