Τροχαίο δυστύχημα στο Χαϊδάρι: 64χρονος παρασύρθηκε από φορτηγό

Τροχαίο δυστύχημα στο Χαϊδάρι: 64χρονος παρασύρθηκε από φορτηγό

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τετάρτης ένας 64χρονος άνδρας όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 22:20, στη Λεωφόρο Αθηνών 240, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 61 ετών, συνελήφθη από τις αρχές στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Η αστυνομία καλεί όποιον διαθέτει πληροφορίες ή οπτικό υλικό από το περιστατικό να συνεργαστεί, ώστε να ριχτεί φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE