ΔΗΣΥ: Αναβάλλει τη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για την υπόθεση Σύκα – Αποφασίζει την Δευτέρα

ΔΗΣΥ: Αναβάλλει τη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για την υπόθεση Σύκα – Αποφασίζει την Δευτέρα

Η ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού συνεδρίασε σήμερα για να αξιολογήσει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βουλευτή Νίκου Σύκα, μετά την απόσυρση καταγγελίας και το αίτημα άρσης της ασυλίας του.

Ωστόσο, για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στα μέλη του Πολιτικού Γραφείου να εξετάσουν όλα τα δεδομένα, η σημερινή συνεδρία αναβλήθηκε. Η τελική εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου θα τεθεί προς συζήτηση στη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, στις 19:30.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE