Επεισόδια στο ΑΕΚ – Ανόρθωση: Χειροπέδες σε 32χρονο - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Επεισόδια στο ΑΕΚ – Ανόρθωση: Χειροπέδες σε 32χρονο - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Σύλληψη 32χρονου για επίθεση εναντίον μελών της Αστυνομίας στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά στα αδικήματα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, οχλαγωγίας και συμπλοκής, τα οποία διαπράχθηκαν κατά την ανάπαυλα του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ στις 04/01/2026, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, προέκυψε μαρτυρία και κατ’ επέκταση εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, εναντίον 32χρονου.

Ο 32χρονος συνελήφθη σήμερα και αφού ανακρίθηκε γραπτώς, καταχωρήθηκε αυθημερόν ποινική υπόθεση εναντίον του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Το δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 32χρονου, διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE