VIDEO: Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο 35χρονος δήμαρχος, Κώστας Σινάνης - Η συγκλονιστική αποκάλυψη την ημέρα των Θεοφανίων

VIDEO: Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο 35χρονος δήμαρχος, Κώστας Σινάνης - Η συγκλονιστική αποκάλυψη την ημέρα των Θεοφανίων

Μήνυμα ελπίδας μέσα από μια μεγάλη προσωπική δοκιμασία έστειλε στους συμπολίτες του ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Κώστας Σινάνης, ο οποίος σήμερα λίγο μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και θα υποβληθεί σε θεραπείες.

Ο μόλις 35 ετών δήμαρχος είπε στους συντοπίτες του ότι θα χρειασθεί ν’ απουσιάσει για μερικούς μήνες.

 

«Δυστυχώς θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσω τον καρκίνο, θα πρέπει να φύγω θα πρέπει να είμαι κλεισμένος κοινωνικά για δυο μήνες περίπου, θα κάνω χημειοθεραπείες. Το γραφείο θα είναι ανοιχτό, οι συνεργάτες μου θα είναι εδώ κι εγώ θα πάω να τον πατήσω και να γυρίσω εδώ δίπλα σας» είπε στους κατοίκους, που του ευχήθηκαν περαστικά.

Όπως αναφέρει το aeolos.tv, ο κ. Σινάνης διαγνώστηκε με σάρκωμα στο πόδι, μια σπάνια μορφή καρκίνου.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.