Υπόθεση με ξύλινο σταυρό: Στα χέρια της Αστυνομίας ο άνδρας που φαίνεται να τον πήρε

Υπόθεση με ξύλινο σταυρό: Στα χέρια της Αστυνομίας ο άνδρας που φαίνεται να τον πήρε

Εντοπίστηκε την Τρίτη ο σταυρός που κλάπηκε κατά τη διάρκεια της τελετής καθαγιασμού των υδάτων στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Οι έρευνες της αστυνομίας είχαν αποτέλεσμα και μετά από αξιολόγηση στοιχείων και μαρτυριών εντοπίστηκε αργά το απόγευμα τόσο ο σταυρός όσο και το πρόσωπο που τον έκλεψε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 45χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν το άτομο που άρπαξε τον Τίμιο Σταυρό κατά την τελετή στη θάλασσα της Λεμεσού. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού εν αναμονή έκδοσης εντάλματος σύλληψης.

Ο ξύλινος σκαλιστός σταυρός είναι ασήμαντης χρηματικής αξίας. Με την ολοκλήρωση των ερευνών θα επιστραφεί στην εκκλησία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE