Μυστήρια υπόθεση στη Λάρνακα: Ένας νεκρός και 3 άτομα σοβαρά στο νοσοκομείο – Συναντήθηκαν στο ίδιο σπίτι

Μυστήρια υπόθεση στη Λάρνακα: Ένας νεκρός και 3 άτομα σοβαρά στο νοσοκομείο – Συναντήθηκαν στο ίδιο σπίτι

Μια μυστήρια υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, έπειτα από τον θάνατο ηλικιωμένου σε σπίτι στη Λάρνακα καθώς και την μεταφορά άλλων τριών ατόμων στο νοσοκομείο οι οποίοι ενώ επισκέφθηκαν το εν λόγο σπίτι έχασαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μαζεύτηκαν στο σπίτι κι άλλα άτομα προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου προσώπου.

Τρεις από αυτούς κατέληξαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο, με τον 70χρονο να χάνει τη μάχη για τη ζωή και τους υπόλοιπους τρεις να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Την υπόθεση ξεκίνησε να διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, που ξεκίνησε εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι κατανάλωσαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE