Μελίνα Νικολαΐδη: Διασκέδασε στον Χρήστο Μάστορα – Οι φωτογραφίες με το μικρόφωνο και τα πειράγματα

Μελίνα Νικολαΐδη: Διασκέδασε στον Χρήστο Μάστορα – Οι φωτογραφίες με το μικρόφωνο και τα πειράγματα

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και διασκέδαση πέρασε η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία βρέθηκε στο Nox για να απολαύσει live τις εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έδειχνε να το απολαμβάνει από την πρώτη στιγμή, μπαίνοντας στο κλίμα του προγράμματος και συμμετέχοντας ενεργά στο κέφι που επικρατούσε στο μαγαζί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE