Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του και την έσβησε ο γείτονας του - Στα χέρια της Αστυνομίας 62χρονος

Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του και την έσβησε ο γείτονας του - Στα χέρια της Αστυνομίας 62χρονος

Στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 62 ετών προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού που σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης ημέρας στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 20:00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που ανήκει στον ίδιο, ενώ το όχημα βρισκόταν σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Η φωτιά κατασβέστηκε από περίοικο πριν φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Η σκηνή τέθηκε υπό αστυνομικό αποκλεισμό, εξετάστηκε από τις αρμόδιες Αρχές και συλλέχθηκαν τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν για επιστημονικό έλεγχο.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία που στρέφεται εναντίον του 62χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος. Ως αποτέλεσμα, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου ο ύποπτος συνελήφθη για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE