VIDEO - Εκρήξεις και σειρήνες αεροπορικού συναγερμού στο Καράκας της Βενεζουέλας

VIDEO - Εκρήξεις και σειρήνες αεροπορικού συναγερμού στο Καράκας της Βενεζουέλας

Εκρήξεις και σειρήνες αεροπορικού συναγερμού στο Καράκας της Βενεζουέλας

Σειρήνες αεροπορικού συναγερμού και εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας.

Κατά πληροφορίες, μια από τις εγκαταστάσεις που έχει χτυπηθεί, είναι το Φρούριο Τιούνα στη νότια πλευρά της πόλης, το κύριο στρατιωτικό συγκρότημα της Βενεζουέλας, που στεγάζει - μεταξύ άλλων - το Υπουργείο Άμυνας και τη Στρατιωτική Ακαδημία.

Δείτε βίντεο

 

 

 

 

 

 

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης κατά του Καράκας για το ζήτημα των ναρκωτικών.

Ο ηγέτης της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο απέρριψε, από την πλευρά του τους ισχυρισμούς του Τραμπ ότι η κυβέρνησή του υποθάλπει το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών, κατηγορώντας τον Λευκό Οίκο ότι επινοεί έναν λόγο για να επιτεθεί στη χώρα της Νότιας Αμερικής, σε συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Η Βενεζουέλα, είπε, είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τους Αμερικανούς εταίρους για την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE