Συγκινητικό: Μαθήτριες είπαν τα κάλαντα συνεισφέροντας για όσους έχουν ανάγκη στον Δήμο Αθηένου - Το ποσό που μάζεψαν

Συγκινητικό: Μαθήτριες είπαν τα κάλαντα συνεισφέροντας για όσους έχουν ανάγκη στον Δήμο Αθηένου - Το ποσό που μάζεψαν

Δύο μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Αθηένου επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή τον Δήμαρχο Κυριάκο Καρεκλά στο γραφείο του, στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο, και αφού του είπαν τα κάλαντα, του παρέδωσαν φάκελο με χρήματα για «να δώσει το ποσό σε άτομα που έχουν ανάγκη στον δήμο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, οι μαθήτριες, που συνοδεύονταν από τις μητέρες τους, παρέδωσαν το ποσό των €75 που μάζεψαν λέγοντας τα κάλαντα στην Αθηένου.

Ο Δήμαρχος «ευχαρίστησε τις μαθήτριες, τις συγχάρηκε για την αξιέπαινη πράξη τους και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλό Νέο Έτος να περάσουν με τις οικογένειές τους, ενώ ευχήθηκε η πράξη τους να γίνει καλό παράδειγμα και για άλλα παιδιά».

Αναφέρεται τέλος ότι ο κ. Καρεκλάς «κατέθεσε το ποσό στο ταμείο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες ατόμων του Δήμου Αθηένου που έχουν ανάγκη βοήθειας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.