«Φλογερή» νύχτα: Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα στη Λάρνακα - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

«Φλογερή» νύχτα: Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα στη Λάρνακα - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο οχήματα στη Λάρνακα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/12).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 01:50 λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε δύο οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της φωτιάς, καθώς και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE