VIDEO: Δεν θα πιστέψεις τον λόγο που ντύθηκε Άγιος Βασίλης ο Φειδίας Παναγιώτου - Τον κατάλαβαν

VIDEO:  Δεν θα πιστέψεις τον λόγο που ντύθηκε Άγιος Βασίλης ο Φειδίας Παναγιώτου - Τον κατάλαβαν

Δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα η χριστουγεννιάτικη «αμφίεση» του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος επιχείρησε να «καμουφλαριστεί» ως Άγιος Βασίλης προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες σε εμπορικό κέντρο.

Ο ευρωβουλευτής, φορώντας στολή Άγιου Βασίλη και επιχειρώντας να αλλοιώσει ακόμη και τη φωνή του, προσέγγισε τον κόσμο θέτοντας το ερώτημα για τις προθέσεις ψήφου ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έλαβε, η πλειονότητα των πολιτών δήλωσε μέχρι στιγμής αναποφάσιστη.

Ωστόσο, το εγχείρημα της ανωνυμίας δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς αρκετοί από τους παρευρισκόμενους αναγνώρισαν τον Φειδία Παναγιώτου, παρά τη μεταμφίεσή του.

Μάλιστα, όταν διαπίστωσαν την ταυτότητά του, κάποιοι πολίτες του ανέφεραν ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές προτίθενται να στηρίξουν το πολιτικό κόμμα που ο ίδιος ετοιμάζει.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE