Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Δύο πυρκαγιές σε οικίες - Τα αίτια

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Δύο πυρκαγιές σε οικίες - Τα αίτια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 27 περιστατικά,21 πυρκαγιές και 6 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 17:10 ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε εφαπτόμενη αποθήκη οικίας, στον Ύψωνα, Επαρχίας Λεμεσού. Από την πυρκαγιά η αποθήκη και μέρος του περιεχόμενου της (διάφορα εργαλεία και μικροαντικείμενα) έπαθαν ζημιές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών Συσκευών και σωλήνων νερού. Ανταποκρίθηκε ένα Πυροσβεστικό όχημα.

Πιθανή αιτία φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι πρόβλημα σε συσκευή φόρτισης συσσωρευτών λιθίου κατά τη διαδικασία λειτουργίας του.

Στις 18:28 ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε άχρηστα υλικά και ξύλα σε χώρο στάθμευσης οικίας  στο Γέρι.

Από την πυρκαγιά η γκαραζόπορτα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από τον καπνό επηρεάστηκε ο χώρος στάθμευσης.

Η πυρκαγιά σβήστηκε από τον ιδιοκτήτη. Ανταποκρίθηκαν 2 Πυροσβεστικά οχήματα ενώ θα ακολουθήσει διερεύνηση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE