Αναστάτωση στη Λευκωσία: Γυναίκα ζήτησε βοήθεια και κατέληξε με χειροπέδες – Τι συνέβη

Αναστάτωση στη Λευκωσία: Γυναίκα ζήτησε βοήθεια και κατέληξε με χειροπέδες – Τι συνέβη

Σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκαν να ανταποκριθούν τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/12) μέλη της Αστυνομίας στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Φανερωμένης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μια τα ξημερώματα 33χρονη γυναίκα επικοινώνησε με τις Αρχές ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λήδρας, όπου εντόπισαν την ίδια μαζί με άνδρα ηλικίας 36 ετών, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να προχωρήσουν στη σύλληψη του 36χρονου και να του περάσουν χειροπέδες, ο άνδρας φέρεται να αντέδρασε έντονα και να προέβαλε αντίσταση. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 33χρονη επενέβη στη διαδικασία, αντιδρώντας και η ίδια προς τα μέλη της Δύναμης.

Τελικά, και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας. Αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, επίθεση εναντίον αστυνομικών, δημόσια εξύβριση, πρόκληση ανησυχίας και αντίσταση κατά τη σύλληψη.

Το περιστατικό διερευνάται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE