Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του: «My little everything»

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του: «My little everything»

Μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται αγκαλιά με την κόρη του, δημοσίευσε ο Ανδρέας Γεωργίου, εκφράζοντας δημόσια τα συναισθήματά του για εκείνη.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ανάρτησε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δύο εικόνες από την Αγία Νάπα, όπου βρέθηκε μαζί με το πέντε μηνών παιδί του. Στα στιγμιότυπα, ο Ανδρέας Γεωργίου κρατά την κόρη του αγκαλιά, η οποία ήταν μέσα σε μάρσιπο και παράλληλα τη φιλάει. «Τα πάντα μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Δείτε την ανάρτησή του

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

Θα κινηθούμε στη βάση ενός συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, δήλωσε τη Μ.Τρίτη από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με το θέμα των Βρετανικών Βάσεων. 

BEST OF TOTHEMAONLINE