Γουατεμάλα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε φαράγγι

Γουατεμάλα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε φαράγγι

Τουλάχιστον 15 άτομα σκοτώθηκαν και 19 τραυματίστηκαν μετά από την πτώση επιβατικού λεωφορείου σε φαράγγι που βρίσκεται σοτν Διαμερικανικό Αυτοκινητρόδρομο της δυτικής Γουατεμάλας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις Αρχές, έγινε το Σάββατο. «Δεκαπέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το τροχαίο ατύχημα, 11 άνδρες, 3 γυναίκες και ένας ανήλικος», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Λεάντρο Αμάδο, εκπρόσωπος της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας, σύμφωνα με το Reuters.

Οι 19 τραυματίες, όπως πρόσθεσε, έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία που βρίσκονται κοντά στο σημείο που έγινε το δυστύχημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE