Πυρπόλησαν όχημα 27χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Πυρπόλησαν όχημα 27χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα, έγινε αντιληπτή φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας 27χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει, στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού τα οποία και απέκλεισαν τη σκηνή, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά.

Από τη φωτιά, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές κυρίως στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα, τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE